Själsfrände

"För flera tusen år sedan, då de fanns gudar för varje sak och känsla. På den tiden så fanns det även ett konstigt djur med två huvuden, fyra armar och fyra ben. De levde tillsammans som två olika individer även om de faktiskt satt ihop. De bråkade, tjafsade men älskade på samma gång.

En dag så hade gudarna fått nog av allt tjafsande och valde att dela på djuret som valde att gå åt varsitt håll.

Åren gick och de utforskade världen var för sig. Men efter ett tag så tröttnade de på det och ville så gärna hitta sin andra hälft igen. Gudarna vägrade hjälpa till eftersom de fortfarande var så trötta på djurets bråk med sin andra del.

Sedan dess, flera tusen år efter, så letar djuret fortfarande efter sin själsfrände. Ni kan nog redan gissa att djuret är människan. Varje dag letar tusentals människor efter sin andra hälft och det är inte många som hittar den.

Men om du har den turen. Håll i honom/henne och ta vara på kärleken!"

♥ One of two persons compatible with each other in disposition, point of view or sensitivity ♥
image923

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow