Kändisar

En av de roliga kommentarerna från C kom igen..... "

"Vem vill inte vara en kändis och tjäna miljoner om året och får gratis väskor och andra saker när man fyller år." Tillåt mig att skratta, haha. Jisses..."
image755Ojojoj någon som inte vill tjäna miljoner. JAG ÄR FÖRVÅNAD! Första personen jag "pratat" med som inte vill ha pengar och berömmelse, WOW.. Strongt =P hahaha! Såklart alltid anonym!!

Lille Whisky ska till veterinären idag med sin rumpa. Lilla sjuklingen som inte är så sjuk längre. Han har fått en tratt att ha över huvudet, sötare hund får man leta efter när han har den hihi!

Har börjat verkligen ta tag i mina tänder nu. Flossar varje dag =) Plackers var ju faktiskt riktigt bra!

Skulle vilja använda min gamla Samsung mobil på jobbet och lyssna på musik i men har ingen laddare, DÄMIT.. Någon som har en gammal liggande som ni kan skicka?? =)

Nej ska plocka undan lite nu och dammsuga hallmattan..

Hoppas ni får en bra dag.. Puss


Kommentarer
Eva

Hallå Sara, hur fixar du de där snygga snöflingorna på din bild? Ritar du dom på frihand i photoshop eller finns det något annat sätt?


2007-11-20 - 19:43:02 Website: http://suntliv.blogg.se
Eva

Hallå Sara, hur fixar du de där snygga snöflingorna på din bild? Ritar du dom på frihand i photoshop eller finns det något annat sätt?


2007-11-20 - 19:43:09 Website: http://suntliv.blogg.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow