Kläder idag?!

Dagens / Permalink / 4
Åhhh skulle vilja ha mitt svarta fodral med stickade och mönstrade strumbyxor från Ellos och min skinnjacka med de höga platta stövlarna.. Men då blir jag väl fan antastad på Konsum igen och uttittad av alla äckel som bor här.. För ni vet, här får man inte vara som man vill eller sminka sig som man vill utan att folk ska gnälla och snacka en massa jävla bullshit!!

Nu vill jag verkligen bo någon annanstans där alla faktiskt klär sig som mig och där man är normal om man tar på sig ett fodral!!

Hade baby varit här nu hade jag inte tvekat att ta på mig dom kläderna för då är ju han med.. Men men!!
#1 - - Filipstadsbo:

Ursäkta. Du har blivit antastad en gång, hur kan du då påstå att MAN blir anstastad om man har på sig fina kläder. Låter fan som om du skulle bli tafsad på varenda gång du går ut..själv har man haft diverse utmanande kläder på sig och Aldrig blivit utsatt..om Filipstad nu är så hemskt, varför drar du inte upp till Borlänge, som måste vara sååå mycket bättre? :)

#2 - - Rebecka:

Vilka idioter det finns.

#3 - - Älskar Staen!:

Men pleas.... de spelar nog ingen roll om det är på coop i Filipstad eller i Göteborg du skulle mött den personen som antastade dig.. han bryr sig nog inte om vilken stad han befinnes sig i, de finns betydligt mer drägg å knäppa människor i göteborg än i filipstad. de kanske beror lite på hur man beter sig, tänkte eftersom att du känner så mycket hat mot alla.. kan de verkligen vara fel på alla människor här? eller är de du som inte "passar in"?

#4 - - Maria:

Har oxå blivit antastad här i Filipstad... Dock i alldeles "vanliga" kläder, Jeans & tröja... Tror dels att det beror på hur man beter sig, men det ALLRA mesta ligger hos den som antastar, tror jag... De har ett sjukt behov av det... Och tror att man ska bli smickrad när man blir tvärtom, förnedrad...



Håller med, de allra flesta i den här förbannade stan pratar skit och lägger sig i vad man gör, har för kläder osv... Å jag är från Nordmark(/Filipstads kommun iaf) från början!!!



Jag skulle GÄRNA flytta härifrån, å får jag inte fast på Wasa så kommer jag satsa på samma som din baby... Bergsskoleingenjör & flyttar snabbare än kvickt när jag är klar, i så fall!!!

Till top