KOMMENTARER

Gnälligt / Permalink / 1
Älskar Staen! om Kläder idag?!

Men pleas.... de spelar nog ingen roll om det är på coop i Filipstad eller i Göteborg du skulle mött den personen som antastade dig.. han bryr sig nog inte om vilken stad han befinnes sig i, de finns betydligt mer drägg å knäppa människor i göteborg än i filipstad. de kanske beror lite på hur man beter sig, tänkte eftersom att du känner så mycket hat mot alla.. kan de verkligen vara fel på alla människor här? eller är de du som inte "passar in"?

"Passar in" INGEN SOM INTE KOMMER FRÅN FILIPSTAD PASSAR IN HÄR.. Visa att det inte är fel på er då? Genom att inte snacka skit, genom att låta alla vara som dom vill, tycka som dom vill mm mm. Men det kan ni inte, det går inte!! Och det är fan inte bara jag som tycker det.. "Passar in" hahahhaa =D dagens roliga..

Ursäkta mitt gnäll ni andra =)) men de roliga är ju att det är bara stassare som svarar så fort jag skriver minsta ont om byn!!

JAG HATAR BORLÄNGE, har blivit tafsad på där också ett antal ggr... Nu ska vi se hur många som svarar och är förbannade över det =))

#1 - - Rebecka:

Men herregud, att folk bara orkar ta åt sig?? :D Du skriver ju om dina högst personliga upplevelser, hur kan ngn argumentera emot det? Att folk ens bemödar sig med att bitcha? Stå på dig!

Till top