Alldeles strax på väg, jag ska baaara...

Vardag / Permalink / 2
Blogga lite till =D gör det för jag tycker det är skoj, sådeså.

Såg rönnbär när jag var ute med hundarna =(( rönnbär, kan det bli mer höstigt? Visst kan det vara mysigt med alla färger, dofter och att det blir lite kallare och man får klä sig i stickade mysiga tröjor. Men sommaren?! Den är verkligen för kort. Hinner inte med alls =((( vill inte ha höst och vinter. Det är kallt, blött, blåsigt =(( kan inte hålla värmen alls utan fryser jämt och ständigt. That's noooo fun..
Vad tycker ni om att hösten närmar sig med stormsteg??

Längtar tills på torsdag och fredag =)) LEDIIG.
Älsk jobbar så jag ska bara ligga hemma och kika på DVD-boxar och bara njuuuuta! Eventuellt blir det bio på fredag också =D igen. Gud vad vi går på bio hela tiden haha. Så blir det när båda älskar filmer. Men vi vet inte vilken film. Jag vill ju se nya Narnia och Caspian =P och Mamma Mia. Wall-E också men den kommer inte förrän i September =P

Men nu mina söta vänner blir ni av med mig =D dags att traska till jobbet =D Puss pussss
#1 - - Alisa:

Tack för din kommentar gumman.Det är det, allt handlar om publicitet, kändisskap, pengar det är därför hon älskar att bli hatad. Precis som Blondinbella. Kolla hennes senaste inlägg hon visar en massa pälsar som hon köpt. Varför gör hon det? Jo för hon vet att det får folk att koka av ilska.



Allt för fler läsare, sen klagar de för att något hänt de.



Det har blivit alldeles för mkt i bloggvärlden just nu.

#2 - - Johanna:

Hej igen! Ville bara rekommendera mama Mia. Den var jättebra. Ha det bra på jobbet. Kram!

Till top