Chopped off

Gnälligt / Permalink / 4
Nu när jag tvirlat framför spegeln, plattat håret så är jag definitivt INTE nöjd med klippningen. Det som skulle bli taggit och lite etapper är spikrakt avklippt i etapper?! Snyggt? Nope. Är såå jäkla kräsen med mitt hår så jag ska dit igen och så får de göra om det. Och jag ska ha en av de unga tjejjerna, inte tanten igen. Förstod att de inte skulle bli bra när jag såg henne men jag tänkte jag ger henne en chans hon kanske är jätteduktig!
Älsk blev superbra i håret när han var där. Men inte jag =(( sen luggsidan är helt kapad och så börjar de längre håret 2-4 cm längre ner. Helt sjukt. Ny ryker allt som jag sparat ut känns de som. Fan k*rringar som inte kan lyssna på vad man säger.
Sen platta håret?! Vad har det för mening när du rundar det på slutet? PLATTA, betyder platta. Rakt.. What do you not get?

Hehe Sandras frissa taggade för mycket och hos mig taggade de ingenting alls =P mongon!!
#1 - - Junitjej:

Trist att frisören inte lyssnade på vad du sade. Hoppas du blir nöjd med frisyren nästa gång du är där.

#2 - - Emma:

Du borde inte behöva betala för att de ska göra om det. Ring och säg att du inte blev nöjd! :)

#3 - - Malin:

Usch det låter inte bra du. Jag vet hur det känns när man är missnöjd och man kan ju inte gå tillbaka och klaga liksom. eller jag kan inte det iaf. Därför har jag en hårfrisörska. Nästan hela familjen har henne, hon har en egen frisörsalong och är en vän till familjen. Lika nöjd varje gång jag har varit där. Är nog dax igen snart.JO men du måste återkomma om du kommer på något :) HOppas du får en bra dag! Kram

#4 - - Anonym:

God efter middag.Allt bra med söta dig? Gjort något skoj denna dag? kram kram

Till top