Det blev inte långvarigt =((

Vardag / Permalink / 1
När jag började jobbet idag mådde jag toppenbra. Glad, sprallig =) sen vid fyra, då började jag må riktigt skit. Vet inte vad det är med mig, men ville verkligen inte gå hem. Men pratade med chefen och hon såg också på mig att jag inte mådde bra så jag fick gå hem. Men vill jobba imorgon så ska proppa i mig vitminer i form av SATC och varma hallon och vaniljglass + lite Geisha Orange Dream.

Här kommer då hemligheten. Har varit på intervju med Guldfynd =) får veta på måndag om jag får det. Jättetrevliga tjejjor där och spännande att få prova på ett annat jobb. Håller alla tummarna iaf.

Två annorlunda saker har hänt idag också:
♥ En dam som handlade på Lindex tyckte jag var jättelik Angelina Jolie?! Hehehe blev ju glad såklart men generad =D hon sa att det var någonting med mina ögon som var så fint. Miiieee.

♥ En granne på sjätte våningen som åkte hiss med mig frågade om de var jag som bodde på elfte våningen med pojkvännen och två hundar. "Ehh jaaa?!" "Ja du var så jävla olik dig" Människor har verkligen koll. Lite olustigt faktiskt =S hur vet han att jag bor där?! Och att jag är olik mig? Läskigt! Har ALDRIG träffat eller sett honom förut.

Min dag =) väldigt underbar och väldigt slappt. Det förtjänar man ibland. Saknar ett badkar bara!!
#1 - - Pernilla:

Ska hålla tummarna att du får jobbet!

Till top