En dag full av förväntningar

Vardag / Permalink / 4
Kan inte säga vad än, rädd för att bli besviken som jag oftast blir tillslut. Men men, snaart får ni veta vad jag gjort för något.

Friskare idag iaf =) tror jag behövde få vara hemma två dagar för att kroppen skulle må bra igen. Mycket stress, dålig mat mm. Måste börja ta hand om mig själv mer. Lyssna på kroppen på riktigt!

Henke ligger som vanligt och sover. Ovanligt? Inte mycket. Förstår inte hur han kan sova så länge, dessutom får han ont i huvudet när han gör det? Killar, ni är inte snabba på att lära er av era misstag måste jag säga =P

Jobba till åtta idag. Måste få ett arbetsgivarintyg av Lindex också. Bråkar med A-kassan som sagt. För att jag ska få arbetsrelaterad ersättning så fattas det EN månad. För jag började jobba på Wasabröd i Maj och gick med i Facket första Juli. Sjukt men jag förstår att de måste göra så med tanke på att så många skiter i systemet helt och hållet.
Men det roliga är. Jag får utbetalningar från Försäkringskassan nu, för att jag är med i Jobbgaranti för ungdomar. Men jag betalar ingenting till dom?! Allt går till A-kassan. Och vet ni vad man betalar för? En j*vla försäkring?! Det är då tamejf*n den dyraste jävla försäkringen någonsin, när vi dessutom redan betalar en hemförsäkring som knappt kostar hälften?!
Men den som vi pratade med var också sjukt otrevlig. Vaknat på fel sida?? Gå hem och kom tillbaka imorgon lite trevligare, tant!

Nej nu ska jag gå och hoppa på Henke =P sen knalla iväg och göra hemligheter mouahahaha.. Puss Have a gräääääjt day!!
#1 - - Emma:

Superfin outfit. Kjolen och blusen sitter som smäck ;)

#2 - - Malin:

Lycka till idag vännen, jag vet ju va du ska göra ;) Men jag säger ingenting =)Kram

#3 - - malin:

Du är supersnygg i den outfiten! =)

#4 - - henke:

Jahaa nu får man bara heta henke i bloggen, va hände me baby, snutt storhaka, gulleplutt, älsklingen m.m.??? =))

Till top