Fler unga hotas på internetsidor

Candis / Permalink / 2
"Hot, mobbning och andra kränkningar bland unga är ett växande problem. Många fall kommer aldrig till polisens kännedom och mörkertalet är stort. –De flesta olaga hot polisanmäls inte. Dessutom finns det en väldigt stor spridning på sådana här händelser. Det finns brott som har karaktär av rån, och brott som har karaktär av misshandel."

Källa:
Aftonbladet

Det är de jag säger. Många människor är rena j*vla äckliga kräk. Internet är så anonymt fortfarande, så många vågar inte stå för sina åsikter och tycker det är skitkul att hota och kränka andra människor. Vad de söker undrar jag verkligen, är det verkligen så roligt, underhållande och tillfredsställande att hota och göra andra illa psykiskt och sen inte kunna stå för det??.. Har aldrig själv blivit hotad, men kränkt. Det har nog alla bloggare blivit, vissa mer än andra. Jag är därför väldigt glad att jag inte är en av de stora bloggarna.
Skulle aldrig orka ta så mycket skit som dom får varje dag. För även om det är anonyma kommentarer så tar man åt sig, även fast man vet att man är bättre än dom som skriver.
Men skulle jag själv bli hotad, då skulle iaf inte jag tveka om att gå till polisen och anmäla IP-adressen!!! Förstår inte varför inte fler gör det?! Hot är ju inget man leker med..

Skärp till er. Har du nåt att säga, visa vem du är istället för att gömma dig bakom din Anonym stämpeln. Då har du ju lite balls iaf..
#1 - - Sofia:

visst är hon :) fin header!

#2 - - Alisa:

Det är precis en sådan diskussion vi har i min blog just nu. Så klicka in dig dit Sara, läs och lämna din åsikt.



Kramiiisar

Till top