Godmorgon =)

Vardag / Permalink / 2
Känner mig iinte helt hundra idag. Huvudet dunkar och kroppen vill inte göra som jag vill, Sista jobbveckan nästa vecka så det är antagligen det som gör att min kropp börjar inta försvarspositionen. Hela den här sommaren har gått sjukligt fort. Känns som de var igår jag satt och läste nya schemat och såg att i slutet av augusti skulle jag jobba 12 timmar i sträck. Nu är den dagen här imorgon!
Tiden går fortare och fortare ju äldre man blir. Börjar bli rädd faktiskt. Ska de verkligen gå såhär fort? Och fortare sen? Är vårat syfte med livet verkligen att jobba, skaffa familj och sen dö? Det måste ju finnas någonting mer, men vad? Riktigt sjukt.

Måste göra mig iordning nu, ska strax gå. Jobbar ända till åtta idag, lite längre än väntat men vad gör det? =)

På måndag har jag och älsklingen fyra år tillsammans =) känns verkligen sjukt det med. Det var ju nyss som jag flyttade till Filipstad och nu har vi bott i Partille i snart 3 månader. Men ska antagligen jobba till 22 på måndag =(( men jag måste tacka ja till allt nu. Vill så gärna vara kvar =) men de vet ni ju redan..
#1 - - Emma:

Håller tummarna för dig att du får stanna kvar!! :) Kramis

#2 - - H:

(svar om p-stav) varför inte? ingen åldersgräns på p-stav.. och eftersom jag har haft fast förhållande i snart 4 och ett halvt år så ser jag inget problem med det.. och eftersom att jag mår så dåligt av p-piller/mini-piller så var p-stav det första jag testa istället. men det funkade som sagt inte.. hela nerven förstörd..

Till top