Lite småkyligt ute =)

Vardag / Permalink / 4
Ganska mysigt faktiskt. Blir nog stövlar till jobbet idag =) mysigt när löven börjar falla och världen ändrar färg. Då kommer Canon åka fram iaf. Är inte riktigt van vid att dra upp kameran bara ute sådär. Alla glor och undrar vad sjutton man håller på med hehe. Inte riktigt van som sagt.

En sak som varit bra med att jobba på Lindex är att jag växt upp lite i mitt sätt att klä mig. Något vuxnare och snyggare. Tycker jag själv iaf och älsklingen också. Så idag är hela jag Lindex, allt utom blomman =) men skulle velat ha ett sidenband i midjan med samma färg som blomman. Skulle ju vara riktigt snyggt! I-landsproblem.

Måste trycka i mig lite alvedon också. Vill inte må dåligt och gå hem idag så! Envis som en get men igår gick det inte att vara kvar, usch vad jag mådde skit. Men idag helt okej =) tung i huvudet bara och snorig men det överlever man.

Ikväll när älsklingen kommer hem vid fem - sex ska vi faktiskt åka ut i skogen och plocka svamp haha hör och häpna. Men det kan faktiskt vara mysigt. Men skulle behöva stövlar =)
#1 - - Dress Like a Princess:

God morgon! :)

#2 - - Dress Like a Princess:

okej, vad jobbar du med i helgen? kram

#3 - - karin:

vad menar du med I-landsproblem?

#4 - - elinor:

Hur mycket man än intalar sig själv att det är tråkigt när hösten kommer så kommer man alltid på sig själv med att faktiskt tycka det är mysigt. Dessutom är ju höstkläder de snyggaste, enligt mig i alla fall.

Till top