P-Stav / P-Ring

Candis / Permalink / 4
Är det någon som provat någon av dessa? Eller kanske båda två? Är väldigt nyfiken på att skaffa någon av dom och byta ut mina p-piller.
Vad har du för erfarenhet av dom? Bra och dåliga!
Känns dom? Gör det ont? mm!

Jag kan ju läsa på Google men det säger mig ingenting förutom saklig information. Bättre att få info av någon som använt det själv och har erfarenhet.

Bild från lthalland
#1 - - H:

Jag skiter totalt i om du väljer p-stav, men som en vänligsjäl tänkte jag bara berätta min erfarenhet av p-stav..

Har haft det två gånger, skit rent ut sagt! Visst skyddar skit bra, men båda gångerna har dom satt sig fel.. första gången inne i muskeln.. nu sista gången så satte den sig i en nerv, så nu e en nerv i min arm helt pajj. allt tack vare p-staven.. så jag skulle rekomendera p-ring.. det rekomenderade läkarna till mig när jag tog ut p-staven.. sen gör p-staven svin ont att sätta in..

lycka till med valet iaf.. men om jag vore du skulle jag inte välja p-stav..

(en tjej i min förra skola fick hela sin arm förstörd tackvare p-stav, så nu kan hon ej lyfta upp armen alls.. )

#2 - - marie.:

jag rekomenderar verkligen inte p-ring. den både känns när man har sex o den kan lossna. de är tyvärr mina erfarenheter, fastän dom sa att de skulle va såå bra.. tyvärr. fast de är iofs bara min åsikt.

#3 - - Fia:

Jag har P-ring, funkar bra på mej har haft de i ett år nu, skönt när man bara behöver byta den 1 gång i månaden. det kan va lite ovant i början men man vänjer sig, jag har inte känt av den vid sex, killen gjorde de i början men inte nu längre. alla är ju olika me hormansvängningar och så men den har funka väldigt bra för mej ialla fall, du kan ju testa annars är det bara att byta

#4 - - Pernilla:

Jag hade p-ring ett tag och det var som en mardröm.

Den kändes vid sex, mina slemhinnor blev torra, noll sexlust och fruktansvärt humör. Kenny hade det hett om öronen där ett tag;)

Men hursom helst så rekomenderar jag den inte.

Har kopparspiral nu och det funkar hur bra som helst. Inga hormoner och sen sitter den i fem år.

Enda nackdelen är att man kan blöda mer och få mer mensvärk. Men det hade jag bara i början, nu är det som vanligt igen. Sen har jag märkt att min kropp mår mkt bättre utan alla dessa hormoner.

Till top