Snart dags att nussa

Vardag / Permalink / 2
Ska bli väldans skönt =) och snart kommer älsklingen hem också. Undra om han har nåt gott med sig hem ;) kanske från donken, hoppas jag iaf. Sara är hungrig. Som vanligt =D

Angående gratisgrejen nedanför. Jag skrev att jag inte gillade andra som skickar runt sånt där. Men har man det på sin egen blogg tycker inte jag det gör något. Har haft den förut en gång och det kommer inte bli en vana. Jag skulle mest vilja ha ett bevis på att det funkar. För jag tror inte riktigt på det. Men att säga att man tigger?! Det är ett sjukt starkt ord. Tigger man så verkligen tjatar man på folk. Men ni får ju göra som ni vill. Tryck eller inte, gör vad ni vill =P who cares!

Åhh vi behöver köpa saker till lägenheten:

♥ Köksbord
♥ Hyllor
♥ Tavelramar
♥ Korgar (till garderoberna)
Skrivbord
♥ Lampa till köket och en ny till sovrummet
Vi måste till Ikea snart =P

Nej nu ska jag fortsätta kika på SATC och vänta på älsk =))
#1 - - anna:

jag skrev inte tigger, jag skrev "tigger", men du fattar ju vad jag menar! :) tycker att du har en bra blogg i övrigt, annars skulle jag ju inte läsa. men om man kommer med en åsikt, bra som dålig, borde de väl publiceras... för det förra var ju absolut inget påhopp, bara en åsikt. och borde man väl få ha?!

#2 - - Emeliie:

Stämmer! Jag fattar inte heller varför dom finns..:/ urs.. såg att du också har två hundar.. Brukar de få mycket fästingar?



Kram!

Till top