Soon to be Mrs Ohlsson?

Candis / Permalink / 2
Vad tycker ni? Ska man gifta sig efter att ha varit förlovade ett år, annars är det fejk? Jag och Henke har varit förlovade nu i 1 ½ år. När ska vi haft tid och råd att gifta oss? Jag pluggad, jobbade, blev arbetslös. Han har pluggat i fyra år, så länge vi varit tillsammans. Vi har äntligen kommit lite på fötter men ingen av oss har just nu tanke på att gifta oss. Vi har inte tid eller ork just nu att planera ett bröllop för flera tusen.
Nej för oss får det vänta. Men varför säger man att det är fejk? Okej om vi varit tillsammans i ett halvår. Eller att vi var 15 bast båda två?!
Vad tycker ni????
#1 - - Alisa:

Tycker inte att tide spelar så mkt roll. Vi har varit förlovade i över 2 år nu och vi planerar på att gifta oss nästa år, men dte är om vi har ekonomin för det! Annars så väntar vi tills vi har pengar för en bröllop vi båda verkligen vill ha.



Tiden spelar ingen rol, känns det rätt, vill båda och har man ekonomin för det bröllopet man vill ha så tycker jag att man bara ska göra det:)

#2 - - Malin:

Jag tycker det inte spelar någonroll hur länge man har varit förlovad. Var förlovad 5 år till spelar ingen roll. Finns inga regler när det gäller sådant.

Till top