Tattooos =)

Mmmmm älskar dom. Är nog inte riktigt jag utan någon av dom. Man växer ihop med det som sitter på kroppen =) En tredje blir i nacken under hårfästet med mitt namn i snirklig stil. Men vet inte när =) det kommer!!
Tänk att min enhörning har suttit på min kropp i snart 6 år, minns det som igår =D sjukt nervös, kallsvettig och höll på att tuppa av i stolen. Fick massa dextrosol och cola av tatueraren och sen så gick allt super. Gjorde inge ont alls men tuppade av för jag spände mig =))
Och snälla, ingen kopiering nu =// låna gärna bilderna men låt mig få vara ensam om min tatuering. Vilket jag inte är just nu tyvärr men snart. Puss på er!

Kommentarer
Alexandra

jättefina =)

hur gick det med hon som kopierat din?? skulle hon ta bort den eller? kramkram


2008-08-12 - 21:55:50 Website: http://peeachy.blogg.se/
Jessie

Jag kom att tänka på "snyggast" arkivet på Golvad, när jag såg din hästgaddning, det är möjligtvis inte din som ligger där?

:D


2009-12-20 - 20:52:23 Website: http://sarakechi.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow