Feberfrossa :(

Vardag / Permalink / 3
Efter min lunch vid fyra igår så började febern komma. Frös som en stucken gris på jobbet, gåshud. Hade ont överallt och förstår inte hur jag kunde ta mig hem med bussen för jag var så himla dålig. Men jag höll dagen ut. 2 timmar med frossa på jobbet, sen fortsatte det hela kvällen tills älsk kom hem från Julbordet vid halv tio.
Natten har varit hemsk. Frossa, varmt, ont i halsen, yr :*( och alvedonen hjälpte inte. Hade redan tagit tre alvedon Forte.
Känns så himla typiskt. De har så ont om folk och den dom tar in extra blir sjuk. Har så mycket press på mig, jag VILL jobba, jag VILL visa att jag vill vara kvar och så inträffar det här. De gör mig så ledsen. Men jag kan inte gå till jobbet när jag mår och ser ut som jag gör just nu.
Så fort alvedonen går ur så blir jag dålig och orkar inte röra mig.

Älsk var så underbar och tog med sig hundarna till jobbet. Även han sa att jag var som ett element och han brukar aldrig säga något när jag är sjuk. Han hoppades nog att de skulle gått över tills idag, även jag, men det hade de inte.
Avskyr rysningarna man får när man har feber. Alla hår ställer sig på ända och det går som en kall kår genom hela kroppen.

Sovit fram tills nu och försöker nu få i mig lite yoghurt. Inte ätit på snart 24 h.

Tacka vet jag alvedon :P
Så är jag lite off just nu, så beror de på att jag är sjuk helt enkelt. Tråkigt att bloggen ska behöva lida, men så är det tyvärr. Puss puss på er, ni är så söta allihopa.
#1 - - vendela:

Krya på dig sara:) hoppad du blir frisk snart:D

kan vi inte lära känna varandra:D Kramis Vendela

här har du min hotmail vendela87@hotmail.com

#2 - - Anna:

Krya på dig gumman! :) Hoppas du blir frisk snabbt.

Känner igen det där med att frysa, sitter och fryser nå fruktansvärt själv, men det är för att jag har varit till sjukhuset och fått sprutor idag så. Kram

#3 - - Anonym:

krya på dig! :)

Till top