Lucia

Vardag / Permalink / 5
Skulle ju ha glitter och allt på mig idag ju :*( men det blev inget med det. Börjar faktiskt må lite bättre idag men det är snorigt och ont i halsen. Så älsk gick och köpte halstabletter och nässpray till mig. Hade jag inte haft ett jobb där man pratar och jobbar med människor så hade jag gått till jobbet idag. Men hur trevligt är det när man ska stå nära någon och prata och så hör man att dom är snoriga och egentligen borde ligga hemma??
Har ställt klockan på ringning varje dag sen jag blev sjuk, hoppats att jag mått så pass bra att jag kunnat gå till jobbet.

Men men nu mår jag lite bättre så jag hoppas att det blir en jobbdag imorgon!!

Nu ska jag lägga mig och kika på en film älsk har hyrt :) får ge recension på den sen!
#1 - - Jennie:

snygg design du har nu =) Nej det gjorde inte ont, det spände bara lite med dom där vita "plåstren" som satt över.. och jag har ju nickelallergi så jag fick snygga utslag av skitet som kliar som tusan nu!! ultraljudet däremot gjorde svinont. hon tryckte som tusan på revbenen!! o det tog ca 30 minuter innan hon va färdig!! återstår och se vad det säger på onsdag! det värsta är väl om dom skulle behöva transplantera om det skulle vara så illa annars kan dom ju fixa det mesta idag som tur är. :)

#2 - - Liisa:

Snygg deisgn du har! :D

#3 - - Maja:

Nej det gör jag inte heller. :D Jag har varit arbetslös, sjukskriven och föräldraledig. Har hur mycket erfarenhet av både jobb och att vara hemma.

#4 - - Maja:

Alla är vi olika vet du.

#5 - - Fanny:

Gud vilken härlig design du har :)

Till top