- L ö r d a g -

Vardag / Permalink / 3
Somnade över 2 timmar i soffan idag medans älsk spelade COD5. När jag sedan vaknade mådde jag sämre?! När man sover, läker inte kroppen då? Eller är det bara nåt från en ding ding värld som jag fått det ifrån?

Sitter och pillar lite med Alisas bloggdesign. Vi är så lika så det här kommer bli skitskoj. Rosor, vinrött, kärlek :D mmmmhmmm. Det ni, kan bli spännande.

Ikväll händer ingenting. Knaprar halstabletter, snortar nässpray och dricker cola :P försöker hålla mig ifrån alvedonen. Får se hur länge det håller, den ger ju lindring till halsen så. Usch.

Lucia idag och inte en enda lussebulle har vi ätit, ingen glögg har blivit drucken. Får ta igen det med råge när sjukisen är frisk igen :)

Älsk gick och köpte melongodisar till mig, snutten. Men film, det har han ingen koll på :P ingen av mina favoriter. Jag säger, ta vad du vill = ta någon vi båda vill se. Han kommer hem med en thriller med Tommy Lee Jones, cowboyfilm. En av hans favoriter :P himla mongo. Den får han se själv. Jag går och lägger mig i sovrummet och kikar på SATC!
#1 - - Sandra:

Harry potter och halvblodsprinsen skulle ju ha släppts nu i december. och nästa film sommaren 2009. Men det blev ju blev strul såklart. så dom flyttade fram halvblodsprinsen tills sommaren 2009. Men det står på www.imdb.com/title/tt0926084/ :D



#2 - - lisa тяiин:

gillar din nya design :) du är verkligen bra

#3 - - Sia:

Åh tack för tipset, är de från apotek man ska köpa?.

tack :-)

Till top