Mumsa mat med baby

Vardag / Permalink / 0
Ska snart gå in och väcka min lilla ont i huvudet älskling. Vi ska gå och äta lite mat på kina, gillar inte kina här men det är mest för hans skull =) han älskar att äta där så.

Har kommit in i en Newlyweds period igen, älskar att kolla på det. Är ju lite småbesatt av Jessica också, är så glad att de finns kändisar som är sig själva och är lika larviga som oss vanliga =))

Har suttit och letat jobb i Göteborg idag, svårt att få jobb när man fortfarande inte bor där och inte vet vart allt ligger, de vill ju oftast att man ska bo där redan nu också så..

Miiieee de har sopat gatorna ute, nu känns de verkligen som det är vår. Skönt att slippa allt grus, blir ju såååå skitigt hemma.

Dagens I-landsproblem är att ALLA mina naglar gått sönder, lillfingrarna har klarat sig men alla andra är helt av, nere vid the meat =S uschaa..

Fia gumman, nu hade de varit en helt underbar dag att gå och fika på.. Kan fortfarande inte förstå att du är borta, kommer aldrig mer få en kram av dig eller få höra dig prata om nya saker att handla =*(( längtar efter dig min underbara vän..
image1192
Till top