Utländska män i jobbranschen

Vardag / Permalink / 2
Sitter just nu och kollar runt på jobb här i Värmland, utbudet är inte enormt kan jag säga.. Men iallafall. En liten fundering jag har är att varför drar man sig (Jag) för att söka jobb där det står ett utländskt namn som man ska kontakta? Sist jag gjorde det nu så kunde han typ INGEN svenska, fattade inte vad jag sa och frågade bara vart jag bodde.

Jag tycker invandrare är läskiga, inte tjejjer, killar.

Jag har blivit förföljd av hela gäng på Kupolen, blivit tafsad på på Coop här i stan(down there), tafsad på Barnens Hus när jag var yngre(down there), stirrad på, kommenterad mm mm.. Kanske egentligen inte är så konstigt att jag känner såhär och inte vill söka jobb hos utländska män.
Det finns såklart många vita snusk också, men på nåt vis så syns dom inte lika mycket. Och jag TROR inte att någon svensk, vit kille skulle tafsa på en brud på Coop mitt på dagen, bland folk!! Om ni undrar vad jag hade för kläder på mig... JEANS och T-SHIRT utan urringning!!

Ursäkta att jag har fördommar, men då kan ju ni vara snälla och ändra min syn på er utlänningar (Killar), för än så länge lyckas ni inte..
#1 - - David:

Vilken trevlig blogg! Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller att höra av er.

(Ta med fördel borta detta meddelande efter att ni läst det.)

#2 - - Alisa:

Jag tror nog att mkt beror på att oftast i invandra kulturer (i allafall arabländer) så har de en väldigt låg respekt nivå för kvinnor. De ses väl som oviktiga. Men jag tror oxå tyvärr att västvärldens media sätter kvinnan som sex objekt. Detta leder i sin tur till mindre värde.
Det är synd verkligen!

Till top