Åhhh vilken lång dag =S

Vardag / Permalink / 2
Herregud vilken dag. Och imorgon börjar jag åtta på morgonen =S helt sjukt, vill ju verkligen inte säga nej till jobb heller, men det tär på en att jobba så mycket efter att inte ha jobbat på 6 månader. Men det blir lite bättre sen, är ledig på fredag och måndag. Märks på min hy att jag är stressad och inte kan slapna av. Brukar ALDRIG ha finnar, men nu har det brutit ut överallt =(( Så sjukt äckligt, vet inte vad jag sa göra =((

Det finns en tandläkare i Partille som tar emot rädd och mycket rädda patienter. Och patienten behöver inte ligga ner =D honom ska jag gå till, tandläkarskräck är nåt jag haft hela livet. Läkare och tandläkare =((( me not like..

Nej nu ska vi ta en liten vandrare till ICA och handla lite mums tills imorgon. Puss pusss
#1 - - Sara:

Hej!

Läser din blogg dagligen just för att jag tycker om att läsa den... och för att jag är så fruktansvärt imponerad på din bloggdesign. Du har fått mej att bli inspirerad till att starta en egen blogg, för jag har väldigt mycket inom som behöver komma ut... och en blogg är ju perfekt!

Försökte att starta en egen blogg här på blogg.se men förstår inte alls hur det fungerar.

Hur får man så snygg bakgrund, alla dessa bilder och ipoden tex?? har ingen aning om hur det fungerar. Gör du det själv eller finns det någon mall för just ett sådan här utseende?

De mallar som fanns var ju jättetråkiga att välja på.

Du behöver inte svara om du inte vill, men jag gillar denna sidan verkligen!

Tack för trevlig daglig läsning! =)

#2 - - Emma:

Hur får man en sån fin ipod i högra sidan? :)

Till top