Veckans Hissar och Dissar

, Candis / Permalink / 1

- Stora bloggare som mobbar andra bloggare. Hur sjukt är inte det? Påhopp, anklagelser, ryktesspridningar mm mm. Varför kan inte alla bara sköta sitt och sluta lägga sig i andras liv. Okej om man har olika åsikter men att säga att någon är fet, ful, äcklig, dum i huvudet mm är bara onödigt och sjukt. Stäng av och låt dom aldrig blogga mer, men de gå nog inte eftersom dom är ju sååå stora!!

- Idomin salva på läpparna + andra extreeeemt ljusa/vita läppglans och läppstift. Finns det något fulare? Myy god. Populärt speciellt hos småbarnen aka fjortisarna och även hos allas våran Kissie och hennes vän Claudia. Fulare än fulast!!

- Att sommaren snart är slut. Hur kunde det hända? Sommaren har ju knappt börjat?! Väldigt ledsen i ögat kommer jag vara när hösten infinner sig med regn, rusk och ingen sol. Jag har ju inte ens hunnit bada för första gången i år, illa..

- Människor som inte har koll på sina hundar. Den hunden jag är mest rädd för här i området är INGEN Pitbull, ingen amstaff eller någon annan av dessa "farliga" hundar. Det är en irrländsk setter. Röd och stor och ägaren, en kärring, har ingen koll på hunden alls. Om man går förbi piskar den med svansen och drar åt ens håll och hon kan inte hålla i den. Nej fy fasiken för vissa hundägare som inte uppfostrar sina hundar!! Dessutom är hon lika rädd själv för den där hunden!!


Sol, värme, bad, glass och mycket mer =D sommaren är uuuunderbar. Tror ingen misstycker?!

Mango. Denna underbara lilla frukt som är så sjukt god och jag kan inte få nog =D

Överraskningar när man kommer hem. Det kan vara en liten lapp, en liten blomma plockad ute eller en större present som ligger gömd någonstanns. Jag bli lika glad varje gång och jag tröttnar aldrig =D men vem skulle göra det?

Jobbarkompisar. Me likey er så mycket =D sådeså mer behöver inte sägas.

Samsung Soul. Som jag har väntat =D har haft Samsung i flera år men när jag skaffade 3 blev det Sony Ericsson istället. Men jag har alltid haft ögonen öppna för någondag kanske Samsung skulle släppa en ny mobil som jag gillade. Och nu är den här =D svart eller rosa. Den rosa ska få komma hem till mig, sådeså =D Samsung är stilrenheten själv!
#1 - - Alisa:

Håller med om din dina dissar totalt:)

Till top