Noll inspiration

Vardag / Permalink / 3
Ibland kommer man till små tidpunkter i livet då man känner att man inte har någonting bra att komma med i bloggen, därför är det lite bloggtorka just nu. Jag jobbar, känner mig tråkig och har inget att skriva. Bättre att helt enkelt hålla tyst än att bara sitta och rabbla en massa skit som inte har med nåt att göra..

Ofta också när man skriver så måste man verkligen förklara ingående vad man menar, annars är det alltid någon som ska kommentera och få en att låta dum i huvudet. Men jag har kommit på att de gäller även när man kommenterar hos andra. Man lär skriva ingående vad man menar annars får man sura och elaka svar tillbaka. Ibland önskar man att ironin lyste igenom lite mer så att folk fattade..

Sen avskyr jag när man inte delar på sysslorna i hemmet. Bara för att min mascara smular lite så får jag göra rent handfatet för jag skitar ner det mest, hur sjukt låter inte det =S Trouble in paradise. Man kan inte alltid vara vänner så är det! Men ibland blir jag mörkrädd =S vad skulle din kille få för reaktion från dig om han sa "Tänk om ni tjejjer inte hade saker att gnälla på, undra vad som skulle hända då?" Med en sur röst då. Japp, ja tog åt mig och han förstörde min dag. Han kan fan tvätta sina kläder själv!!!
#1 - - alexandra:

hehe ja, killar är allt bra roliga!

hur mycket de än vrider och vänder på saker så har de alltid rätt! =)) små egon!

#2 - - L:

Sara, du är verkar så himla skön. Det är lugnt att inte ha inspiration ibland, du uppdaterar ofta ändå. Och du är inte alls tråkig, din blogg är kul att läsa, här hittar man allt, så tro inte att du är tråkig. Du är bra, fortsätt så. Gällande killar, så är dem så ibland, det gäller bara att stå ut :)

#3 - - Maria:

Äsch, bloggtorka har alla nån gång!!! Jag skriver typ bara några gånger i veckan, om ens det... Jag gillar att läsa din blogg, du skriver om ALLT, verkligen... Och tråkig??? Näe, det är kul att läsa din blogg, även om du har lite bloggtorka mellan varven...! Man får både tips och lite ideer från dig om allt möjligt!!! Det är sånt man(eller iallafall jag) vill läsa... Du verkar vara en jordnära tjej som inte tar allt förgivet, och för övrigt verkar du vara trevlig!!! Haha, killar är såna... Det är typ bara å gilla läget... =/ Min kille gnäller över att jag gnäller istället, fast att jag inte gnäller alls, man vill juh bara ha det snyggt hemma, osv och kanske bara råkar påpeka såna saker... Å det är väl inte till att gnälla eller att begära för mycket??? Man hjälps åt med ALLT när man jobbar båda två... Oavsett om det gäller mascaraklumpar i handfatet eller vem som ska dammsuga/laga mat den här gången!!! :-P

Till top