Vikttjat

Vardag / Permalink / 4
Det är många som verkar tro att bara för man är smal så hoppar man över att äta. Eller om man äter mycket godis som jag gör och ändå är smal så hoppar man över måltider och äter godis istället. Man kan faktiskt vara smal utan att göra något. Iallafall om det ligger i generna som det gör för mig.
Jag har alltid varit smal, har vägt 50-53 kg sen jag gick i sjuan och även tidigare än det. Jag äter sjukt mycket, sjukt mycket skit men står kvar på 50-53 kg. Men sen jag vill inte gå upp mer i vikt, jag vill inte bli rund och satt.
Men fortfarande så är det okej att gnälla på att man är smal, men aldrig på att man är tjock. Så fel och sjukt dumt..
Man ser överallt på bloggar hur fel det är att vara smal. "Alla går runt i sina kjolar med volang och är så förbannat smala" Men förlåt oss då, förlåt för att många är smala av naturen. Förlåt att vi inte kan gå upp i vikt!!! Vi kan ju inte direkt sitta och spruta in fett i armarna för att andra ska bli nöjda. Sjukt, det är vad de är! Ta hand om er själva och sluta gnäll på andra bara för att ni är avundsjuka eller nåt annat idiotiskt..
#1 - - Maria Risto:

Vad är photoshopat?

#2 - - Maria Risto:

Ja men om du läser inlägget innan så står det att jag gjort om dem på taaz också!

#3 - - Maria Risto:

ja men om jag ville att dom skulle se diskret gjorda ut så hade jag gjort det också, eller hur? Lät på dig som jag sagt att jag hade sånna ögonfransar tex:P

#4 - - Maria Risto:

Och vad gör det dig isåfall?

Till top