Goda drinkar och mys

Vardag / Permalink / 2
Var på Grill El Mondo?! Tror jag de hette. Sååå goda drinkar =D med jordgubb och kokos. Underbart gott, synd att de blev så sjukt kallt ute. Fick låna skinnjackan av baby och sen en fleece jacka av Jon men frös ändå, vart är sommarvärmen? =//
Haha blev uppraggad också, en kille kom och frågade om jag var tillsammans med någon och jag sa att jag var förlovad =D hela hans bord började asgarva haha. Lite skoj, kommer jag leva länge på =D
Men vi åkte hem rätt tidigt för vi skulle som sagt på Trägårn' men kön var heeelt sjuk och sen började det regna =)) men de kommer fler gånger. Var mysigt iaf.

Sen vid fyra inatt vaknade jag av att älsklingen kutade in på toa =((( spydde, kom in, sprang ut, kom in, sprang ut =( i två timmar sprang han fram och tillbaka. Han hade så sjukt ont i huvudet och bara spydde. Hemskt att se honom så. Han fick i sig en Alvedon Forte och lyckades somna sen. Han känner fortfarande endel men inte som imorse. Usch!

Idag blir det bara en lugn dag, Harry Potter på TV 1000 =D myyyysigt. Måste iväg och handla lite sen och båda två är sugna på Donkan haha!

Vad ska ni hitta på idag?

Hade bara mobilen med mig =// men men =)
#1 - - Alexandra:

Hehe jag tycker Ljungberg är den som slänger sig mest =P bara man tittar på honom ramlar han ju!

#2 - - nea:

Den drinken ser god ut! mMm :)

Till top