Godmorgon =))

Vardag / Permalink / 1
Nyss vaknat, tror jag börjar bli förkyld hehe =P typiskt.

Baby började på sitt nya jobb vid sju, han har redan fått en egen dator och en stol hehehe lyckliga älsklingen.

Jag ska iväg och försöka hitta AMS, vilket äventyr och förbi Akelius som vi bor hos och säga åt dem att de får ta och ändra namnet på tavlorna nere vid ingången. Vi fick ju lägenheten den 1:a Juni och inget är ändrat än =P hehe segisar. Annars ska jag bara packa upp och härja som bäst idag. Försöka få lite ordning och få upp lite gardiner kanske så de blir lite mysigare hemma! Nu är allt bara så tomt och opersonligt!

Det känns inte riiiiktigt som hemma än =) kommer nog ta ett tag. Vi har ju ett jättemysigt badrum =)) men det är som ett höjt steg när man ska gå in, både älsklingen och jag kommer ta ett dyk därifrån någon dag haha, garanterat!

Nej nu ska jag gå ut med älsklingarna sen ta en liten vandrare ner till centrum =D Puss pusss hoppas ni får en underbar dag!
#1 - - asfalt:

Välkommen till Partille! Vi kommer säkert springa på varandra emellanåt nu när vi nästan är grannar. Om du ser nån med lockigt knallrött hår som stressar omkring och ser lite borta ut så är det jag. =)



Haha, de kan vara lite sega med att byta ut namnskyltarna. Min lägenhet hade använts som evakueringslägenhet under stambytet innan jag flyttade in, så jag hette P Stambyte i ett par veckor innan de bytte skyltarna. =D



Och det högre badrumsgolvet har jag också. Man vänjer sig snabbt själv, men jag får alltid varna folk som är här och hälsar på. =)

Till top