Godnatt sötisar

Sitter och kikar på Bowling for Columbine, rätt sjukt att Canada inte har några dödskjutningar, inga låser dörrarna hehe helt sjukt! Undra hur det kan vara så =))

Ska strax gå och lägga mig och sova bort några timmar sen upp och jobba igen =) men slutar klockan tre imorgon, skööööönt hehe. Hoppas alla som vanligt sover gott =D och tar hand om varandra. Puss pusss


Kommentarer
sara

GODNATT!:)


2008-06-29 - 23:28:40 Website: http://sarahart.blogg.se/
Emma

God morgon :)


2008-06-30 - 08:00:01 Website: http://emmasoder.blogg.se/
Maria

Aha, tack & för låt om jag rev upp såret... :'( Fy tusan att sånt får hända!!! Speciellt en så underbar människa som Fia som hade så många år kvar att leva, å ni kunde hamnat på samma ställe... FY för ödet(om det nu var det) ibland!!! Hur gick det för Calle föresten, fick han jobb i Gbg han oxå???


2008-06-30 - 12:54:26 Website: http://mianrianmarrizzz.blogg.se/
Maria

Det är samma här... Även om vi inte var nära vänner och knappt träffades så är det som att man väntar på att få se henne gåendes på stan en dag... Hon är liksom bara bortrest på nån modellresa, typ... Oj, ni HADE hamnat på samma ställe, alltså... Usch, de måste kännas lite jobbigt, även om du själv kanske inte riktigt fattat att hon är borta än... Ta hand om er!!! :-)


2008-06-30 - 16:03:15 Website: http://mianrianmarrizzz.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow