Hjälp, jag ska börja jobba på måndag =D

Vardag / Permalink / 1
Hehe det bara slog mig precis just nu. Jag ska ju börja jobba på måndag. Börjar kvart i tio fram till fyra =D SJUUUUKT. Och morgonen börjar med möte =) Men tycker det är lite wierd att vi nya inte får några nycklar eller kort så vi kan komma in, vi måste ringa från nån telefon vid Dressman så de kommer och öppnar?! Freaky. Natten innan kommer de vara massa knasig drömmar som härjar, det brukar vara så hehe.

Haha springer ut stup i ett och kollar om DHL lastbilen kommer =P har ringt dom, IGEN, och de har ju utlämning hela dagen och den borde komma snart tyckte hon.. Tro mig, det kommer den inte göra. Hmmm varför är det alltid krångel när man verkligen vill ha en sak eller längtar efter någon? Har ni tänkt på det? Om man väntar på att älsklingen kommer hem, då är de krångel med bil eller med annan transport. Har man beställt något så kommer det aldrig fram känns det som. Mysko det där.

Springer som en yr höna och packar samtidigt =) och diskar och nu strax ska jag dammsuga av lite så de blir liiite fräshare hemma. Roligare att komma hem till. Fortfarande kartonger överallt men lite bättre iaf =))
#1 - - Pernilla:

Helt jävla sanslöst, ska hålla tummarna att den kommer snart!

kramis

Till top