Lyckoruset fortsätter =D

De flesta av mina söta läsare ligger nog fortfarande och sover, nussar gott i sängen. JAG VILL OCKSÅÅÅ! Drömma mig bort bredvid älsklingen och bara ha en vanlig lördag. Det är superskoj att jobba men ändå inge kul när man vet att honey för en gångs skull är hemma och är ledig hela helgen. Har iaf drömt hela natten. Massor med SATC, älsklingen och konstiga saker. Hjärnan kan verkligen spela en ett spratt ibland. Läskigast tycker jag är när man fortfarande är kvar i drömmen när man vaknat, den hänger jusom med större delen av dagen.

Hoppas jag får jobba med roligt folk idag =D som vill höra om mitt SATC rus haha.

Det värsta på morgonen är att man måste trycka i sig frukost, uuuuusch. Jag vet ju att om jag inte äter så kommer jag inte orka med dagen alls. Frukost mellan 7.00 - 10.00 är hemskt. Vet inte varför det är mellan dom två klockslagen heller. Väldigt mysko.

Nej ska vara snäll och ta vovvarna nu så älskling får sova ut =))

PS. Sjuuukt vad folk ska märka ord, skriver man inte utförligt vad man menar så är det alltid någon som kommer med en pik och försöker få en att se dum ut, undra varför det är så?!.DS.

Kommentarer
Jossi

folk märker ord för de vill störa sig.


2008-06-28 - 12:38:12 Website: http://mcmuffin.bloggspace.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow