Stina-Lee

Vardag / Permalink / 4
Vad skit hon får ta =(( helt oprovocerat. Denna gången om hennes vikt, att hon är för smal, killar gillar inte sånt. Men haallååååå finns väl olika killar med olika smak?! Och så länge man älskar sig själv och pojkvännen älskar en för den man är så spelar ingenting roll. Ellerhur?! Men jag vet hur det är, det är inte skoj att få elaka kommentarer från folk som är anonyma, de gör verkligen allt för att trycka ner en. Ibland lyckas dom och ibland inte. Men varför vara så elaka mot någon som skriver om sitt liv, lägger ut privata bilder och försöker göra en trevlig sak för andra människor?! Det är ju bara sinnessjukt.

Och VARFÖR är det okej att tracka ner på en smal person men man får inte säga nåt till någon som är lite större?! Vet inte hur många ggr jag och vänner har fått stått ut med blickar och kommentarer "men guuuud vad smal du är, du äter väl som du ska". Man går ju INTE fram till en större person och säger "Gud vad du är tjock". Eller gör man det?! Hur många här inne har sagt till en tjockis att den är tjock? Och hur många har sagt till en smalis att den är smal? Jag kan med gott samvete säga att jag ALDRIG sagt något till någon av parterna, kanske för att jag är liten själv!

Det är inte så roligt som ni tror kan jag säga.. Hoppas verkligen Stina-Lee står på sig, hon är inte den som förtjänar sånhär onödig skit!
#1 - - Erika:

Håller med dig, och vilka fina bilder! :)

#2 - - mingla:

Håller med dig. Förstår inte hur man kan klanka ner på någon utseende överhuvudtaget.

#3 - - Sis:

Tyvärr har jag fått höra ett X antal gånger att jag är för stor, men jag vet inte, har aldrig klankat ner på nån heller... Inte när jag själv vet hur det är

#4 - - Maria:

Tyvärr har jag alldeles för många gånger fått höra att jag är för tjock och borde banta... Ioförsig mår jag dåligt emellan varven(speciellt vid pms, mens eller vid bråk med sambon) av min storlek, och försöker minska portionerna av det jag äter nu, men oftast när en ny person träffar mig får jag höra att jag är så glad och skrattar jämt... :-) Har däremot själv ALDRIG sagt liknande saker till folk då jag själv vet vad ont det kan göra att höra det!!!

Till top