Stuvade Makaroner

Vardag / Permalink / 8
Det är verkligen underskattat med stuvade makaroner och köttbullar =D guuuud så gott. Och så ketchup till det, mummaaaaa..

Vi ska lägga oss och kika på Black Water nu, kommer en liten recension på filmen sen, den är ju baserad på en verklig händelse, sånna filmer brukar vara bra =D
Sen kanske de blir filmen Sicko också, med han som gjorde Bowling for Columbine, kommer inte på vad han heter nu bara för det =P handlar iaf om sjukvården i USA, interessant om inte annat =))

Puss pusss
#1 - - malin:

michael moore=) uppdatera mig om den var bra sen! Har fått för mig att den inte är det så inte orkat ladda ner. Haft en bra daG?

#2 - - j:

fina bilder du tar! :)

#3 - - malin:

kolla min blogg om du tycker jag ska köpa väskan jag spanat in eller inte, behöver lite smakråd=) shieet vad mycket jag shoppar när jag sitter här och är sjuk.

#4 - - Erika:

Är det inte Michael Moore kanske!? =) K

#5 - - H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala:

Om du går under kategori Stureplan och andra vip gäster ser du att jag har skrivit om alla uteställen kring Stureplan. Detta gjorde jag förra året. Om du ens visste vem jag var skulle du inte våga yttre dig av skammen.

kram

#6 - - malin:

sicko?

#7 - - malin:

ja alltså det var sicko jag ville veta om den var bra eller inte, hehe jag är sjukt seg och trög ikväll märker jag..nä nu sängen!

#8 - - schmuck von thomas sabo:Ich nehme auch einen Blick。gut

Till top