Äkta Kärlek?! <3

Kärleken H / Permalink / 3
Satt häromdagen och kikade på The Hills första säsongen där Heidi och hennes dåvarande pojkvän gör slut. Jag började gråta?! Jag kände verkligen hur ont det gjorde när de sa hejdå till varandra. Så många ggr som man sagt hejdå till någon.. Kröp upp till baby, han förstod mig och sa att han också kände hur ont det faktiskt gör.

Även baby och jag har gjort slut och varit ifrån varandra i 2 månader. Det var jobbigt, hemskt, fruktansvärt. Kände mig inte hel en minut utan honom och därför hittade vi varandra sen igen. Försöker mest glömma den tiden men ibland kommer minnen tillbaka..
Vi har många roliga och tråkiga minnen ihop, så mycket som vi varit med om tillsammans.. Bråk, paus, hans pappa, min Fia, 2 bilar stulna, Whisky sprang bort, svartsjuka, distansförhållande, sambolivet, Gotland mm mm. Vi har hunnit med mycket under 3 ½ år =)

Idag är det faktiskt 3 år och 7 månader tillsammans. Tiden flyger iväg..

Älskar dig baby !!
image1419
#1 - - Jake:

Kul att ni hittat kärleken. vi på mylifeisbajs vet inte om vi tror på kärleken längre!

#2 - - Rebecka:

Är du lika teknikhandikappad som jag? ;)
Jag blir alltid livrädd för sådana där meddelanden, snudd på att världen går under för mig. Hehe.

#3 - - Rebecka:

Haha ja precis! Jag hatar fan att flytta, varesig det handlar om filer i datorn eller bostadsbyte. :P Genomled det senare för typ 2 månader sedan och har fortfarande större delen av mina ägodelar i lådor. Och saker försvinner när man flyttar! Tänk om det är likadant i bloggvärlden? :O

Till top