Alltid samma sak varje dag =P

Gott & Mindre Gott / Permalink / 2
Som vanligt efter maten så blir jag såååå sugen på något sött.. Blir nog till att dra fram Baked Alaska =D mmmmm marshmallows, vaniljglass och isbjörnar i vit choklaaaad.. Min nya favorit =D mums mums..

Vad hittar ni på ikväll??
image1436
#1 - - Em-pem:

Äntligen! En tävling med stora vinstchanser! Lycka till :) / Em-pem
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2008496

#2 - - Rebecka:

Å jösses, det är som hämtat ur en sorglig film ju! Stackare. Båda två! Stackars henne som inte fick göra allt hon ville på jorden men ännu mer stackars dig och de andra som blev kvar för att sörja. På ngt sätt känner jag alltid så, att de som dör är de som kommer lindrigt undan medan de sörjande är de verkliga offren. Kanske för att jag tror starkt på att livet fortsätter även efter att vi slutar vara varelser av kött och blod. Eller tror och tror, jag VET att det är så! Finns ingen annan rimlig förklaring till vad som händer sen. Döden är bara början. Och jag är övertygad om att din vän är med dig hela tiden. Självklart!

Mm.. Jag ska kolla mitt hjärta.. när jag hittar en vettig läkare som vill lyssna. ;) Men jag tror inte det är ngt allvarligt fel, har väl bara lite taskiga organ sådär allmänt. Fryser ofta och har svårt att andas osv. Är dock så van att jag inte direkt tänker på det. Har fan alltid ont någonstans, haha. Försöker att inte känna efter så noga längre. Men jag ska till läkaren den 31:e, en ny. Kan ju kolla för skojs skull om hon bryr sig om mina pipljud. Haha.

Och njae, snyta sig i handen är inget jag rekommenderar. Inte om du inte har väääldigt tråkigt iaf. Fast iofs, allt kan ju inte passa alla och det som är tråkigt för mig kanske är kul för ngn annan. Testa och bilda dig en egen uppfattning? ;P Hehe.

Nu ska jag hjälpa mamma med att betala räkningar via nätet. Hoppas du har en fortsatt bra kväll och en ännu bättre morgondag; Grattis i förskott! :)

Stor kram och god natt!

Till top