Fikamums

Vardag / Permalink / 1
Älsklingen bjöd på fika nere på "stan" idag =D fick min prinsesstårta hihi.. Sen gick vi och köpte lite systemmums tills ikväll och grillning. Blir chickenwings med barbeque smak och potatissallad, inget fansy =) orka hehehe..

Har bestämt mig att nästa år jag fyller år så tänker jag ha en hel dag för att ta hand om mig själv.. Klippa, färga håret och få det fixat. Fixa naglar, bli sminkad =D hela kittet, tänker inte lyfta ett finger då hehe.

Tror jag ska ta ett glas vin och mumsa lite på faktiskt, men de kanske inte är så bra när hon kommer hit och kollar på lägenheten sen haha..

Fick sååå fina örhängen av baby, ska ta kort på dom sen så ni får se..

Pappa ville att jag skulle köpa något till mig själv för pengar jag fick, vill ju så gärna ha Jessica Simpson Pacha Small Tote väskan från Amazon.com.. Ska ringa tullen och kolla hur mycket det skulle kosta att ta hem den.. För ska jag köpa någonting så är det ju den =))
image1405
#1 - - Nattugghla:

Grattis på födelsedagen vännen!!!

Angående tull så har jag inte förstått helt fel så är det så att OM det alls stoppas i tullen så får du betala 25% moms på DITT inköpspris... Så betalar du 1000 kronor betalar du 250 kronor extra och inte 1000 till på 4000 eller vad den nu kostar :) *tror jag* ;)

Till top