Köttbullar med makaroner och ketchup

Vardag / Permalink / 3
Nu funkar bloggen =D hmmm undra hur länge.. Ska gå och göra lite köttbullar med makaroner sen, kan det bli mer svenskt?? Haha.. Sen ska baby se på fotboll tydligen, får väl sitta bredvid och pussa på honom hehe.

Just nu sitter han på golvet och babblar i sitt headset till PS3 =P NÖÖÖÖRD.. LAAAAME.

Ska lägga ut lite bilder sen så ni får se de två solande hundarna. Så söta.. Whisky älskar att sitta i solen och solar alltid med mig på balkongen på somrarna, söta vovven..

Hungrig =)) matdags..
image1429
#1 - - Rebecka:

Hellu! :)
Ja fy ja, hundar är så jäkla underbara så det finns ju inte. Men visst kräver de tid och uppmärksamhet. Är väl lite lättare om man har två dock? Kan ju lämna dem ensamma liiite längre stund åt gången iaf om de har sällskap av varandra.
Jag har vart lite hundvakt för min systers hund senaste, gick och tog ut henne varje dag på påsklovet (eftersom bara systers sambo var hemma då) och gick långpromenader i naturreservatet bland annat. Dock är hon lite jobbig, drar väldigt mycket och har aldrig lärt sig gå fint i koppel. :/ Men go ändå.

Eh, jag bor med min mor och yngre bror faktiskt. Hade egen lägenhet en gång i tiden men numera har jag inte råd. Söker i Gbg men det är fan omöjligt att få visning ens. Deprimerande som fan.
Och pengabrist ja. Fyfan. Fast utan jobb - inga pengar. Så är det ju.

#2 - - Rebecka:

Oh just det ja, körsbär. Jag har faktiskt aldrig gillat körsbär men har å andra sidan inte testat det de senaste åren (slutade äta när jag var ca 1 år gammal av okänd anledning och har först på senare år börjat våga testa sånt som andra ätit hela livet) så vem vet, jag kanske gillar det nu? :)
Du är galen i det förstås? ;)

Hoppas du haft en bra dag! Kram.

#3 - - Rebecka:

Ajjemen, ska hålla noga utkik varje gång jag besöker en mataffär. Störst chans att hitta den antingen på COOP eller små obskyra "frukt & godis" tror jag, de brukar ta in lite udda varor då och då.

Hm ja, jag har iaf inte haft ngn tur med jobbsökandet här omkring. Det är ju det där med att alla vill ha folk med erfarenhet men det är svårt att få erfarenhet utan jobb osv.. Det gamla hederliga moment 22. Värdelöst.

Jag styrketränade förr i ungefär ett år men har inte tränat sen i somras då mitt årskort gick ut. Har inte haft råd att förnya. Sen har jag ju flyttat sen dess också och här kostar ett årskort ca 5000:- istället för 2000:- som på mitt gamla gym. Iofs är detta större och det ingår mer i priset.. men har man inte råd så har man inte. Skit! :(

New York Super Fudge Chung innehåller nog nötter ja, mandlar åtminstone (även om de nog snarare är en stenfrukt) men kanske fler. Minns inte nu. Men gud vad trist för dig! :( Finns ju spår av nötter i nästan allt? Hur pass allergisk är du?

Till top