#1 - - Rebecka:

Daamn vad fin vovve. Jag vill också ha en "Papihuahua!", helst champagnefärgad och med lite Wästgötaspets i (såg en bloggare som hade just en sådan tuss).. gah, drömma går ju.

Men vad kul, Partille alltså? Blir nog bra. :) Du har ju Allum och nära till Gbg. Jag bor väl högst en kvart ifrån Partille med tåget och sen är det ju bara ett par minuter till så är man i stan. En av mina närmsta vänner bor dessutom i Partille och stortrivs!
Hur kommer det sig att du ska flytta dit? :) Filipstad ligger i Värmland va?

Fråga vad du vill, svarar så gott jag kan! ;) Hoppas jag kan hjälpa till.

#2 - - Rebecka:

Hehe, fin är han hursomhelst. :) Men oj.. kommer inte ihåg vad bloggen hette nu men är rätt säker på att hunden hette "Våfflan". :S
God daamn, jag vill verkligen ha en hund så mycket att det svider i själen! Men de är inte gratis, och tur är väl det iofs. Sen lär det ju blir svårt att få just en sådan som "Våfflan" men huvudsaken är ju egentligen att man får en frisk och glad hund som stämmer överens med en själv rent personlighetsmässigt så att säga. Jag vill ha en medelliten hund eller vad man säger. Ingen stor hund men inte heller för liten. Oh well.. den drömmen lär ändå aldrig slå in. :( Får titta på andras hundar och vara avundsjuk istället. Och lägga mina ynka slantar på hundtidningar. Haha.

Och Allum är ju käckt, hehe. Vet inte riktigt hur Partille-mentaliteten är men här i Lerums kommun (som jag tyvärr bor i) bor i stort sett bara idioter. Otrevliga, skräniga och allmänt missunsamma typer. Och alla tonåringar envisas med att dricka och leva rövare så fort de har minsta sovmorgon framför sig.
Jag som fått för mig att Värmland är så fint? Hör ju bara massa bra om det. Men det där med avsaknad av puls kan jag relatera till, absolut. Lite Fucking Åmål-ångest liksom. Det är verkligen lite förortsghetto-varning på Stenkullen (där jag bor nu) och Floda (där jag bodde tidigare) och vi har inte ens ett köpcentra för att uppväga hela skiten. :/ Tur att det är nära till Gbg!!

Oj, detta blev nästan lite väl långt inlägg men men.. Hoppas du kommer trivas jättebra i Partille och tveka inte att fråga om vad som helst. :)

Kram!

#3 - - Sandra:

herre gud vad fiiiin !

#4 - - Alisa:

Vilken sötnos han är:)

#5 - - Dareling:

Vilken liten raring!

#6 - - Anonym:

God kväll tjejen! Hoppas att du har haft en skön tisdag..vad har du gjort denna dag?

#7 - - Peggy,:

AAW :D

#8 - - zina:

Sööööööööööööööööt=)

#9 - - Anna:

Åhh vilken liten söötnos :) Har också en blandis mellan papillon o chihuahua :) Hur är uppdelningen på din? Min är 87,5% chihuahua o 12,5% papillon :)

Till top