Människor med stora hundar

Pälsklingarna / Permalink / 1
Det är faktiskt rätt störande att många människor med stora hundar inte kan hålla i sina dragande hundar.. Om man vet att en hund drar så fixar man det genom att sätta kopplet högre på halsen eller går en kurs för att få hunden att sluta dra.. Eller så skaffar man inte en stor hund som man vet att man inte klarar av att hålla in..
Det räcker inte med att man säger "men för i helvete sluta".. Tror du hunden fattar vad du säger? De kan inte heller flytta hunden till andra sidan kroppen utan låter dom gå så nära mina små hundar som möjligt när vi möts. Det är därför jag alltid går en annan väg eller byter vägsida, men ibland hinner man inte..

Detta gäller även ägare med små hundar.. Jag kan inte garantera att Whisky inte hugger om någon kommer för nära och de kan inte Henke heller. Det kan bara slå till och då är de vårat fel bara för att andra inte kan hålla i sina hundar..

Många ggr har de också hänt att mina vovvar blivit super exalterade när de kommit vovvar och man har råkat trampa dom på tassarna, då ska personen med andra hunden komma fram och fråga vad som händer...
GE DIG HÄRIFRÅN, har man lust att skrika åt personen.. Men tror inte de skulle fatta ens då att de INTE ska komma fram. Bästa är om man skriker att hunden har rabies eller nåt.
Ser ni inte att det bli ÄNNU värre när ni ska komma och kolla?!

Jag kan hålla i mina hundar när det väl gäller, det är inga problem. Synd bara att andra inte kan göra det och snart tror jag något tråkigt kommer hända och då är de nog lilla Zamme som råkar mest illa ut =((
#1 - - kelly:

"Jag kan inte garantera att whisky inte hugger"? Då går man en kurs eller säger till hunden eller vad tror du själv att det beror på?

Till top