Musiklista

Musik / Permalink / 1

=D sitter och pillar med en musiklista som jag ska lägga in här på bloggen sen så de spelas lite skön musik när ni går in =) går såklart att stänga av om man vill och de kommer inte bli en skrikig låt i början. Har blivit rädd många ggr när jag gått in på sidor sen har en låt börjar skitsnabbt och jättehögt hehe..

Puss puss =)

#1 - - Rebecka:

Ja det är så sjukt jobbigt, aldrig kan man slappna av och bara njuta av livet för den där jävla oron alltid hänger som en skugga över allting.

Hjärtfel.. fy vad sorgligt och ONÖDIGT! Varför kan ingen jäkla läkare ta sånt på allvar när det gäller andra än medelålders gubbar med högt kolesterolvärde? Jag har haft hjärtsmärtor så länge jag kan minnas, av och till. Tror och hoppas inte att det är ngt allvarligt men de få ggr jag ens orkat ta upp det med en läkare har de aldrig tagit det på allvar. Känns ju kul. Men vad värre är att jag känner flera andra i min ålder som då och då får ont i hjärtat och det oroar mig mer. Min ena storebrors fd flickvän har också ett medfött klaff-fel men det upptäcktes inte förrän hon var ca 30 år. Helt sanslöst. Känns ju otroligt stabilt och tryggt med sån sjukvård. Alla blundar, ingen lyssnar, folk dör i onödan.

Med tanke på sista inlägget på hennes blogg måste det ju ha hänt.. jättenyss? :/

Kram.

Till top