Så stora problem

Vardag / Permalink / 0
Verkar som att många har såååå stora problem här i livet =S tröttsamt att höra på när man själv gått igenom saker som varit kanske 100 ggr värre, människor är själviska, så är det bara, när ska vi lära oss det? Trött..
Det jag menar är att många sitter och gnäller när de har jobb, pojkvän, familj, vänner allting och mår bra.. Det kan jag också göra menar jag, men efter allt som hänt så försöker jag numera hålla tyst.
Det är inte bara att jag förlorat min bästa vän, trivs inte i Filipstad.. Jag har inget jobb, inga vänner kvar här, min älskade pojkväns pappa gick bort, två bilar stulna på mindre än ett år.. Listan kan göras så lång!! Hela året har varit ett enda stort h*lvete och det verkar inte vara slut än =*( Man kanske inte får säga så, ska vara tyst!

När de byter bloggplattform så kommer nog Fias blogg att försvinna, hoppas verkligen inte det. Men det är ju ändå bra att bloggar som inte används försvinner. Har mailat dom om det, får se vad dom svarar!! =*( har ju ingen annan sida där jag kan gå in och kika vad hon skrivit =*( usch vad jag saknar henne.

Människor som vännerförfrågar på Nattstad också.. WHAAAT?! Har aldrig pratat med er? Ni kan knappt svenska?? Why ska ni lägga till mig då, don't get it..

Blev så trött på mitt risiga hår idag så jag drog fram saxen och klippte lite toppar, känns lite skönare nu faktiskt =) inte lika risigt och de syns ingen skillnad på hårets längd heller.
image1405
Till top