Sakura

Vardag / Permalink / 1
Det här är sista inlägget för idag.. Babe sitter och spelar PS3 så han får ta hundarna nu, orkar inte sitta och vänta på honom.

Imorgon kommer Maria =) ska bli skönt att ha någon att prata med. Synd att hon kommer av fel anledning bara =*( skulle ha varit SMS som de alltid varit. Allt känns så hemskt. Läste Fias sista mess till mig, de gjorde så ont att läsa det igen.. Att Fia försvann har verkligen fått mig att börja tänka annorlunda på saker jag gör och hur jag är.. Mycket av de negativa som kommer ur min mun beror på att jag inte trivs här.. Som Maria sa, man blir knäpp av att bo i Filipstad och det stämmer faktiskt, ibland känner jag inte igen mig själv och det är läskigt. Att något kan påverka en så himla mycket.
 Men nog om det, vi flyttar om 3 månader och jag hoppas tiden går fort som den har en tendens att göra just nu..

Puss och godnatt^^
image1297
#1 - - malin:

Jag förstår precis känslan av att bo på ett ställe man inte trivs! Jag bor i Vaggeryd(hört talas omdet?, nä trodde inte det heller) med min pojkvän men problemet är att han trivs jätte bra här och kommer aldrig att flytta. Medans jag hatar det och inte kan tänka mig att bo kvar. Hur gör man då?

Till top