Sara Blond???

Vardag / Permalink / 1
Aldrig igen säger jag bara, vilket misslyckande =P ska jag nåååågonsin bli minsta blond igen så ska de göras riktigt.. Vilken miss, uuuuusch haha.. Alla gör vi våra misstag =P
Hade kanske varit snyggare om jag haft längre hår också, var en riktig kortis där..
image1378
#1 - - josefine:

"candis.blogg.se 21:mar, 21:34

Ja lade upp det på bloggen för de gick inte och skriva i din gästbok.. My goood!!
Det är skillnad på kritik och BULLSHIT säger jag bara. Står för vad jag säger och tycker?! Ehh jaaa de gör jag men bara för det så tar jag inte skit för saker jag gillar?! Fan du kunde ju gnälla på läppglansen =D det kanske är ett intresse jag har, kläder, smink bla bla.. Ska inte jag få gilla det då bara för att du har en dålig dag eller?! Bara undrar!!"

asså som jag garvade när jag såg din kommentar till min bdb. det var nog det roligaste någonsin! tänk så lättprovocerad kvinna du är. å tänk så kul jag tycker det är! " Ska du inte bitcha om min hund och min familj också när du ändå håller på?" sikken blattekommentar du fällde. jomen visst, vill du det? inte för jag vet ett skit om din familj å allra minst din skabbräv. jag skrev bara mitt tycke, du har ju så att man ska få skriva kommentarer, då får du ju tåla att man skriver saker som kanske är lite känsligt för damen (som är 23 år, arbetslös, får 3000 spänn i månaden och köper läppglans för stålarna..)
have a nice evening babe, bye bye then!

Till top