Törnrosa

Vardag / Permalink / 0
Känner mig som henne iaf. Hann se två avsnitt av Simpsons sen så kommer jag inte ihåg mera. Sovit i 3 timmar bara sådär hur som helst. Vet inte vad ni tycker men de kan väl inte var normalt?! Efter att ha sovit över 8 timmar inatt också, har inte sovit dåligt alls..
Känns inte speciellt bra.

Baby har magsjuka också. Eller 24 timmars spysjuka kanske de heter för han mår bra nu men var sjuk inatt?! Men han har smittat en till i klasen =P snart ligger nog allihopa och dom som ska flyga ikväll hehe. Hur lyckas dom små liven??

Har precis satt på ugnen =)) ska få min efterlängtade fiskgratäng med dill som älsklingen vägrar att äta. Älskar den, såååå gott. Synd att ugnen är seg och fisken tar runt 50 min hahaha. HUNGRIG NUUUUU. Skulle kunna äta det varje dag =D kan man leva på fiskgratäng och morötter varje dag tror ni? Konstig diet om inte annat haha..

Snart väntar duschen också. Ska pyssla om mig själv lite. Ansiktsmask, håripackning och fixa tånaglarnas färg =) Vet ni om de finns turkost nagellack att köpa någonstans? Snyggt turkost pratar vi om nu. Skulle ju vara supersnyggt i sommar till min bikini, ohhh de måste jag kika om de finns någonstanns hihi!!

Nej ska försöka vakna och leta nagellack nu =) puss på er alla, var rädda om varandra!!
Till top