Vänner

Familj & Vänner / Permalink / 1
Sitter ju som sagt och kollar på The Hills och de är de 10 bästa händelserna i serien och det är väldigt mycket om vänskap. Jag kommer aldrig tillåta att min pojkvän är som Spencer och snackar skit om mina vänner =)

Tänker på de vänner man har och har haft. En sak som är säker de är att när man flyttar så vet man verkligen vilka som är ens riktiga vänner.

Jag och en av mina bästa vänner sen gymnasiet har bråkat som f*n för ett år sedan, medans jag försöker fixa det genom att säga förlåt och messa då och då, får aldrig några svar, ingenting. Var våran vänskap så skör att inte ens ett förlåt hjälper?

Min bästaste älskade vän gick bort för en månad sen. Hon var verkligen en sån person man vill vara vän med och var lika tokig i shopping. Vi skulle flytta till samma stad var det tänkt.. Den enda jag kände försvann =*(

Vänner kommer och går och det är inte många som består, det har jag fått lära mig den hårda vägen och det är inte roligt.

Det kommer bli ännumer ensamt i Göteborg, men det får gå. Vänner dyker alltid upp bland dom konstigaste ställen =)) ser verkligen fram emot det..

Håll hårt i dina vänner, jag säger bara det!!
image1253
#1 - - LINN:

söt blogg=)

glad påsk

Till top