Det regnar ute =((

Vardag / Permalink / 6
Skulle gått till Fia efter vovve promenaden men det regnar =(( vill inte bara gå dit och sen hem igen.. Kommer gå upp tidigt imorgon och sen gå dit innan allt hunnit vakna till liv. Så jag packar istället, tänker för mycket just nu, den här dagen har varit hemsk =(( iaf om man tänker på tänkandet hehe!

Smakade nya Ben & Jerry glassen, my god. Min nya favorit =D kunde nästan inte sluta äta den..

Zamme ligger och sover i badrummet, på mina byxor =P haha.

Vill ha sol så jag kan gå ut och fota igen, blir inge bra bilder i regn!!
#1 - - fröken elin:

å då hoppas jag det ordnar sig så jag kan få vara med på listan igen:P vilken fin blogg du har, blommigt:) det gillar jag

#2 - - suss:

Hundar?? Du menar pansarvagnar;-) yes, jag e rädd för kamphundar=( livrädd!!

#3 - - Anonym:

Gumman, din blogg är riiktigt fin! Jag ska besöka den varje dag och tipsa mina tjejkompisar! ;)

Om du och dina kompisar vill läsa om livet för en rik och snygg östermalmsbrat så ska ni solklart besöka min blogg! ;)

Nej men seriöst, om du fortsätter så kommer din blogg bli större än blondinbellas, helt klart!

Simma lugnt!

#4 - - Lina:

Det beror nog helt och hållet på vilka kretsar som gillar henne, jag gillar det grymt oavsett om hon är scarlett eller inte... hade nog aldrig kunnat gissa att det var Scarlett som sjöng den låten. Jag hade nog mer gissat på att det skulle låta lite Britney Spears aktigt. Snygg blogg förrsten!

#5 - - suss:

du skrev själv att du slipper gå rädd om kvällarna? Gäller samma sak om du skulle gå ut med en pudel? Allvarligt, det e ju en hund som ser otäck ut och kan bita till riktigt hårt. Vilken debatt vi hamnade i =)

#6 - - Rebecka:

Jag haaar testat Ben&Jerrys, din flarne! ;) New York Super Fudge Chunk är min favorit, remember? Den du inte kan äta pga nötterna.

Och ja jag försöker undvika överdriven socker/kolhydratkonsumtion i veckorna men på lördag släpper jag loss! :)



Nej fy, stackarn behöver ju sina öron. Jag skäms fortfarande över att ha gått på det där kuperingssnacket helt och hållet för några år sen. Inte så att jag lät kupera en hund själv alltså, men jag snackade mycket med en halvkänd "djurägare" (som även vart med på nyheterna när hennes orm rymde) som har flera dobermann, kuperade vid både öron och svans.. och jag svalde hennes försvarstal med hull och hår. Flera år senare läste jag på om saken och fattade att just de argumenten hon använde var de vanligaste bland folk som kuperar, och alltihop är bullshit. Det är enbart djurplågeri det rör sig om, bara för att "ägarna" tycker det är snyggare så. Som sagt, jag skäms över att jag gick på hennes skitsnack. :(



Ska kolla om jag hittar bröstsidan igen!

Till top