Godmorgon alla älskade

Vardag / Permalink / 2
=D hoppas verkligen att det här blir en bra dag, men det tror jag. Liiiite för kallt ute för min smak kanske men det får gå ändå, så länge solen skiner så säger jag ingenting..

Fick mina strumbyxor idag som jag vann också =D efter 1½ månad haha men nu har jag dom, sååååå fina. Jättenöjd! De kommer användas flitigt i sommar och i höst.

Klippte sönder mitt GLAMOUR linne idag också =P blev ganska bra faktiskt, rätt nöjd =) försöker vara lite individualist hehe!!

Nej nu ska jag ut och kissa med de två små =)) tror lille Zamme är kissnödig hehe!

Puss puss på er.. Love Ya!!
#1 - - Charlotte:

Vill du inte hjälpa mig din lilla skitunge :) Haha men du kan ju ta mitt lösenord, de vågar jag nog ;) Sen kan jag ju skicka bilder och så, du får fria händer. Nej jag har inte gjort den själv, sambon som gjort men han har aldrig tid längre :( Suck! Vill ändra den NU! Men är så värdelös och fattar inget av de där ;) Nå hjälper du en stackars hjälpslös tjej ;) Kram o puss

#2 - - Charlotte:

Jag gillar din lite runda :) Kan jag inte få din mejladress så kan jag skicka lite bilder och lösenord och så :) Älskar färger, du får gärna fria händer :) Bara de inte blir babyrosa typ, men tycker om, cerice (stavas??), lila, rött, blått, grönt, allt nästan :) Olika mönster är också fina :) Massa bilder ska de också vara :) De är fint när bilderna lutar lite och så :) Puss o kram

Till top