Shoppingsugen

Vardag / Permalink / 2
Bläää =P har hittat plagg från Lindex jag vill ha, men det får vänta tills vi flyttat ner.. 22 dagar kvar =D That's Sick!!

Vill ut och springa =(( tror jag ska ta en cykeltur iaf, det regnar inte just nu heller.. Jaaa så får det bli =) cykeln kommer skickas upp till Borlänge sen igen, vet inte riktigt vad jag ska använda den till när det är gångavstånd till allt och pendeltåg in till stan, den kommer bara bli snodd =P
Jag har inte cyklat på över 1½ år, hehe troooor ni jag kommer ihåg det än?? =D

Zamme ska badas och klippas klor på också, men han hatar att klippa klorna, har aldrig varit med om en hund som svettas genom trampdynorna. Som alla vet svettas hundar genom att flämta, det hjälper dom reglera sin temperatur =)) rätta mig om jag har fel, men trampdynorna??? Han blir alldeles blöt och de luktar funky.. Lilla killen, han har ju så mörka klor också, filar heller än klipper! Vill inte göra illa honom så!! Han skriker ju så fort man gör något som han tycker är obehagligt, inte för att de gör ont =P han skriker ändå!!

Verkar som de ska bli fint väder på söndag, måndag och tisdag, men inte särskilt varmt =(( tråkigt!!

Zammes blick på bilden är verkligen obetalbar =D som för att säga som Joey i Vänner "What you doing?" =D
#1 - - Charlotte:

Men gud vad hemst! Hoppas hon inte hann förstå något iaf, och att hon inte hade ont. De måste vara fruktansvärt att förlora en så nära vän :( Tänker på dig!

Vad ska du hitta på idag? Jag känner verkligen för att shoppa, de riktigt klias i fingrarna på mig men får kanske vänta till lönen kommer nästa vecka :( Tråkigt. Stor kram!

#2 - - Sis:

Jo, jag har för mig att hundar kan svettas genom trampdynorna, dock inte så mycket som vi människor svettas i armhålorna, men det kan bli fuktigt iallafall, har ju sett Zigge gått på ett golv och så har det blivit fuktiga tassavtryck efteråt :P

Hoppas du mår bra!

Till top