Bok: Emma, Mias dotter

Dagens / Permalink / 1
Titel: Emma, Mias dotter
Författare: Maria Eriksson

Tankar och funderingar från mig:
Jag är en av de som följt "Mia" och hennes kamp från Gömda och nu till sista boken. Nu i December kommer en bok ut som heter "Mia - sanningen om Gömda" skriven av journalisten Monica Antonsson där hon påstår att böckerna inte är sanna utan hopplock från olika kvinnors berättelser.
Vet inte vad man ska tro egentligen. Men även om de inte har hänt så funderar jag varför då "Emma" inte tagit kontakt med sin biologiska pappa?! Hon är ju 22 år nu och kan bestämma sitt liv själv.. Och varför det finns en bok som kallas "den svarta boken" med alla polisjournaler, vitnessmål, psykologutvärderingar mm?! Och den sitter "Emma" och läser ur i den boken jag läste ut idag. Och varför förstöra sitt förhållande, sina barn, sin familj för att sticka utomlands om det inte stämmer?
Känns som att hennes riktiga pappa, mannen med de mörka ögonen, vill ha publicitet, en liten del av kakan så att säga. För varför träda fram 2008, när boken kom ut 1994? Det står även i boken att han berättat om att han mördat kvinnor och barn utomlands? Då stämmer inte det heller?!
Blev alldeles för många frågor men jag tänker iaf bojkotta den boken som kommer ut i December, utan tvekan!
#1 - - Mia:

Kommentarer som skrivs enbart för att få läsare IGNORERAS..

Verkar lite mysko den där boken... Nä, lamm är inget jag kommer att fortsätta äta, det finns så mycket annat som är godare! :-))

Till top