Ibland vill man ärligt talat bara ramla ner död...

Gnälligt / Permalink / 14
Jag kommer gå från att få 5000 kr i månaden.. Till 3000 kr!!! Och ingen förstår... Känns toppen!



Nya varsel i Gbg också. De kommer få ut ca 18000 kr från a-kassan, fick jag ut det skulle jag inte klaga ett dugg. Men lev på 3000 kr om ni kan. Puckon!!!
#1 - - Jennifer:

Grymt fin header du har. :)

#2 - - fröken elin:

ajdå det lät väl sisådär..



oj så mycket kommentarregler du hade:P ha en go dag!

#3 - - Alisa:

Nej men herrregud!=O Varför så jädrans lite för? Det är juh itne klockt, hur hade de tänkt sig att man klrara sig på 3000 ynkliga tusen?

#4 - - caroline:

från 5000 till 3000?? aajdå:(( Kramar gumman

#5 - - Alisa:

Aaa men herregud, skojjar de eller?

Jag fick en kund för några dagarsedan, han hade betalat A-kassa plus facket i 25 år och nu för första gången i sitt liv blivit arbetslös och han fick 9000 kr i månaden. Han kunde inte fatta det, han hade haft flera hundra tusen nu om han sparat alla de pengarna som han betalat på ett eget konto själv.

Att det ska vara så pinsamt, helt sjukt att man får så jädrans lite och de ska förvänta sig att mans ka leva på 3000 kr, sedan får avgågna politiker flera hundra tusen kronon. Det är SJUUUUUUUUUUKT!

#6 - - Alisa:

Aaa men herregud! De är juh sinnesjuka. Ja det är juh itne så attd u VILL vara arbetslös eller att du INTE gör allt för att få ett jobb. De är korkade, fullt jävla korkade!

#7 - - Alisa:

Men gud vad jobbigt gumman, ni som nyss flyttat till nytt, herregud! Men hur ser han på situationen?

#8 - - Alisa:

Men du kansek behöver komam bort en stund, komma bort från den pressen, varför går du itne över till dina föräldrar under en kort stund och bara kopplar bort det och får ny energi och nytt stöd? Det är kansek det du behvöer för att samla på dig styrka igen!

#9 - - Alisa:

Men har du någon du kan vända dig till som du kan prata med eller som kan hjälpa dig på traven med något annat, åtminstånde ´psykiskt tänker jag!

Du behöver något som ger dig en ny syn på det hela och fyller dig med nya krafter för att orka fortsätta.

Det jobbiga är juh nu att vi är i en finanskris och då är det dubbelt så svårt!

#10 - - Alisa:

Okej jag verkligen vad du menar. Jag kan tipsa dig på en

www.academicwork.se de brukar i vissa fall ta till konsulter som iten studerar och då har du alltid jobb, oavsett. Kontakta de och du kan hälsa att det är genom mig du fått info.

:)

#11 - - Lene-Therese:

Det går ju inte! Helt sjukt!



Snygg blogg!

#12 - - Pernilla:

Fyfaaan, stackars=(

När älsklingen flyttade till mig fick han knappt ut 2000 kr. Vi hade det tufft ett år kan jag säga, men vi fick det att funka.

Det kommer gå bra gumman, det ordnar sig alltid på ngt sätt. Som tur är har du jue din karl=)

kramis

#13 - - Johanna:

Nej, nu skiter jag i det här, nu tänker jag börja byta gardiner, behöver ha något som piggar upp mig =) Sen ska jag gå ner i källaren och rota fram kartongerna, och ta mig en smygtitt, på va som finns i dem. Är du med? Kram gums!

#14 - - Maria:

Men... Hur kan de SÄNKA din a-kassa när du dessutom jobbade så gott som heltid hela sommaren??? Det är juh sjukt!!! Jag vet precis hur det är att behöva leva på någon annan och få dåligt med pengar... När jag flyttade hemifrån, till min pojkvän, fick jag INGENTING i pengaersättning... Vi levde på hans lön som då låg på ca 11000kr i månaden... Det var knapert och han fick lov att låna pengar av sin faster ibland(nästan varje månad) för att få det att gå ihop...



Ska dessutom börja på Bergsskolan till hösten och få ca 2000 mindre i månaden än vad jag får nu... Jag går redan NU och gruvar mig för hur det kommer gå, när det knappt håller ihop nu, om jag ens får bidrag och lån från CSN... SÅ JAG FÖRSTÅR precis ditt problem!!!



18000kr??? Högsta dagpenning-ersättning är juh 680kr??? Hur kan de då få ut så mycket??? =/



Hoppas verkligen det ordnar sig för dig och att din farfar orkar hålla sig kvar ett tag till!!!



KRAM

Till top