Ja det blir ju som det blir.

Vardag / Permalink / 6
Här sitter man och säger att en ljus design är på G och så blir det en mörklila!? Hmmm får lotta ut två st då haha. Men den är inte klar än på långa vägar. Tar sin lilla tid. Har suttit nu iaf i 2 h och 40 min. Treetaste i rumpan måste jag säga haha. Är en sån person om jag får en inspiration så bara gör jag efter huvudet sen och då blir det såhär. Kan inte intala mig att en ljus ska göras utan det måste komma med små ideér. Men som sagt =) det kommer.. Annars finns ju som sagt Beställningsdesigner om ni vill ha, men då måste jag ta en liten slant för den, det tar ju sin tid att göra en design, det hoppas jag ni förstår!
Men det kommer en ljus till utlottning också =) så får ni välja vilken ni skulle vilja ha..

Hon som krånglade på Tradera har hört av sig också. Eller ja, hennes dotter. Hon ska ha telefonen men vill ha den imorgon?! Hon har pratat med sin mamma också?! Är det inte bättre att hennes mamma mailar då istället? Nej usch orkar inte med sånt där, bara jag blir av med telefonen är jag nöjd hehe. I stoort behov av pengarna tyvärr.

Klockan är redan tio?! Hjälp.. Ännu en dag är slut.

En liiiten sneak peak får ni på nya designen som kommer lottas ut senare i veckan..
#1 - - Malin:

Ja jag har det på min mobil när det hoppar o har sig. Sök på Air Wipp på youtube så hittar du nog ett och annat =) Rekomenderar!

#2 - - Linda:

hehe, tack.. jo det var skitstörigt, men där fick man sitta helt still och tyst och orörlig.. haha, kunde inte göra så mycket åt det =P

#3 - - Cristel:

haha ååh tack ! :)

men jag vill ha ditt isåfall ;D

#4 - - Cristel:

hahaha JA precis ! :D

#5 - - Linda:

HIhi ja det är ju lite roligt med designer men jag har aldrig blivit så glad över att tävla om en design som din! Wow säger jag bara!



Hihi.

Kram



sv: Jo, men jag har tyvärr inte 50kronor:S

#6 - - Anonym:

your comment may safe my life

Till top