Krokodiltårar

Gott & Mindre Gott / Permalink / 9
Var ju där igår och köpte lite snask. Frågade hon i kassan om de skulle få in röda Krokodiltårar (godis) men det skulle de inte få, de hade bara gula och svarta. Kom dit idag och då hade de fått in?
En annan sak har jag märkt med Godishavet, de är fruuuuktansvärt otrevliga. Man vill egentligen inte gå in där för de är så förbannat griniga och kaxiga.

Men fick mina godisar tillslut, Krokodiltårar har jag ätit sen jag var liten, mitt absoluta favoritgodis :D
#1 - - Helen:

Måste först berömma din jätte fina bloggdesign!



Håller fullständigt med dig vad gäller din kommentar. Tror man skulle känna sådan otrolig lycka när man har chans att ge ett barn en ny start- en ny chans i livet! Då spelar det nog ingen roll hur lång process eller hur mycket pengar det krävs för att utföra en adoption. Jag hoppas att jag en dag ska få uppleva lyckan i både ett biologisk och ett adoptivbarn :)



Jag har ju också en sådan hund som på bilden, (vet dock inte om den på bilen är renrasig då den såg så hög ut) men man blir då bra förvånad ibland över vilka ljud som kommer ur munnen på hundarna.

haha.

Vad har du själv för hundar?

#2 - - Emelie:

Sv: hihi, ja visst är hon! =)



Åhh sånna godisar åt jag alltid när jag var liten!

#3 - - Anonym:

mums! Men tyvärr har jag bestämt mig för att bara äta något riktigt gott EN dag i veckan. Måste komma i trim så att säga :) hihi. Så ikväll har det blivit två mandariner som "godis".

#4 - - Anonym:

jo, kanske inte så bra för dina tänder då ;). Var räddd om dom! Jag har inte den fördelen att inte gå upp i vikt, utan jag har åt andra hållet. Så därför ska jag vara nyttigare :)! haft en bra dag då?

#5 - - Anonym:

den har varit ganska lugn, men fått lite saker gjorda iaf :)! Känns som det kommer bli en lugn helg trots allt. Behöver en sådan helg!

#6 - - Helen:

jo dom har verkligen sina personligheter. Så mysigt med vovvarna, skulle inte klara ett liv utan hundar idag. :) kom precis från ett besök från en av mina bästa vänner som hämtat hem en valp förra veckan, deras tredje hund. Hur söt som helst!



Den ena - Ella, är en blandras mellan Rottweiler och schäfer.

Den andra, Ozzy är en Engelsk Staffordshire Bullterrier med fin stamtavla.

Jag har bilder på dem på kategorierna "Ella" och "Ozzy"

Ska kika igenom din blogg så hittar jag nog någon bild på dina raringar också :)

#7 - - Sara:

Oj vilken vacker design du har! :D Hur smakar krokodiltårar? Har aldig ens sett sådana förut:P

#8 - - David:

Fan va coolt att se en till dom gillar dessa =))))

Jag gillar ju då dom svarta med salt i =)



Jag har också fått vara på videobutiken där jagbor så dom köpt in mera av dom. Ingen verkar vara så förtjust i dom som jag :D

Ps. fan va snygg du var!.Ds

#9 - - Saija:

Haha hamnade här när jag sökte på Krokodiltårar, som jag skrivit om i bloggen precis. Jag ÄLSKAR de svarta och de gula men vad smakar de röda?

De har både röda och lila där jag handlar mina men jag har aldrig testat dem. Jo de lila fick jag med nån gång men de gillade jag inte...



/ Kramiz Saija

Till top